1. Νέα


  Όλα τα Νέα
 2. Ποίηση

  Η νέα μου ποιητική συλλογή με τίτλο "Σαν σε πακέτο από τσιγάρα", κυκλοφορεί στις 28 Φεβρουαρίου από τις Εκδόσεις Εντύποις!


  Η νέα αυτή συλλογή αυτοπεριορίζεται σε ένα πακέτο από τσιγάρα. Περιέχει 50 ποιήματα, τα οποία χωράνε να γραφτούν σε ένα πακέτο τσιγάρων.

  Πληροφορίες για τους χώρους από τους οποίους μπορείτε να προμηθευτείτε τη συλλογή, θα μπορείτε να βρίσκετε εδώ.
  Η πρώτη έκδοση του βιβλίου θα είναι συλλεκτική, μιας και θα είναι πακεταρισμένη σε ένα πραγματικό πακέτο τσιγάρων που σχεδιάσαμε παρέα με τη μόνιμη συνεργάτη μου Μαριέττα Τούτση. Η ιδέα για το πακέτο, "έπεσε" στο τραπέζι από τη φίλη Ανδριάνα Βούτου.

  Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα, στις 28 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στον χώρο του Αθηναίων Πολιτεία (Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου, Θησείο).

  Πληροφορίες για την νέα συλλογή
  Facebook Page

 3. Διάφορα Projects

  Ιστοσελίδα για την μπάντα "KollektivA"


  Οι KollektivA δημιουργήθηκαν το 2009. Το όνομα είναι ιδέα του Μάνου Ξυδούς. Το 2010 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο "KollektivA".
  Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν το δεύτερο δίσκο τους!
  Μου εμπιστεύτηκαν τη δημιουργία της σελίδας τους, η οποία φτιάχτηκε έτσι ώστε να είναι σύγχρονη και να παρέχει στο χρήστη εκτός από ευκολία περιήγησης και τα παρακάτω

  • Newsletter,
  • Άμεση πρόσβαση στα νέα
  • Players με επιλεγμένα κομμάτια της μπάντας
  • Merchandise
  • Ευέλικτα sliders για τις νέες κυκλοφορίες και τα videos κ.α.


  www.kollektiva.net Όλα μου τα projects

 4. Ραδιόφωνο

  Τα πρόσφατα ραδιοφωνικά μου νέα!

  Δευτέρα 19 Ιουνίου, η τελευταία "Εκτός Προγράμματος" για τη σεζόν 2016-2017 στον DriverFM!


  Τετάρτη 17 Μαΐου, μία έκτακτη "Ψάχνοντας το Γιώργο" στον DriverFM, με καλεσμένο τον Παναγιώτη Λουκουζά!

  Εκτός Προγράμματος
  Νέες συνεντεύξεις
  Όλες οι εκπομπές

 5. Newsletter


  Αν θέλετε να παραμένετε ενήμεροι, δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στην λίστα νέων μου!

Συντελεστές

Συντελεστές
 • Ελευθερία Κόκοβα, τι να πρωτοπούμε για την Ελευθερία, μέχρι και βίντεο έφτιαξε για την "πάρτη" μας, συν αρκετές φωτογραφίες τραβηγμένες από εκείνη.
 • Πάνος Λουκουζάς, Υπεύθυνος Ροής Προγράμματος στον DriverFM.gr. Ήταν εκείνος που όταν έψαχνα εταιρεία για Hosting, μου πρότεινε την CretaForce, λέγοντας μου για εκείνη τα καλύτερα. Αυτά τα "καλύτερα", τα διαπιστώνω κι εγώ μέρα με τη μέρα!
 • Μαριέττα Τούτση, Το "σαλιγκάρι" μας. Εικαστικές παρεμβάσεις, φωτογραφίες της στο background και όχι μόνο, συν βέβαια τα εξώφυλλα των ποιητικών συλλογών.
 • Αγγελική Βλάχου, η wannabe Σουηδέζα μας. Φωτογραφίες της, βραβευμένες και μη, συν μια φωτογραφία της που "τρέχει" στο background.
 • Χάρης Πηγαδάς, συμπαραγωγός-συνάδελφος, αναρχικής φύσεως παλουκάρι εκ Θεσσαλονίκης. Τις ελεύθερες ώρες τους ασχολείται με τα logos και τα σποτάκια που του φορτώνω.
 • Christiana Polyviou, δεν την γνωρίζω προσωπικά. Ενδιάμεση μπήκε η Μαριέττα Τούτση, και έτσι φτιάχτηκε το logo που μπορείτε να δείτε στη σελίδα.
 • και τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους είπαν τη γνώμη τους, συμβούλεψαν και καθοφήγησαν. Συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς! Οι απόψεις σας είναι πάντα πολύτιμες!

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
 • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
 • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.