"Είδα το Χάρο με τα μάτια σου" με τους Χρύσα Εμμανουήλ και Γιώργο Καββαδία

«Ήταν μεσημέρι του Ιούνη όταν αντίκρισα για πρώτη φορά τούτον εδώ τον κόσμο. Τρόμαξα, χάρηκα δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι ήταν η φωνή της μητέρας να λέει μέχρι και σήμερα: ζήσε έντονα χαρούμενα και αισιόδοξα! Αυτό ελπίζω να κάνουμε και μαζί. Επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα… Εμένα!

Παρακολουθώ μαθήματα ορθοφωνίας και φωνητικής καθώς τα τελευταία τρία χρόνια έκανα ως ένα βαθμό το hobby μου επάγγελμα αφού συμμετείχα σε εκπομπές ως μόνιμη συνεργάτης της Σεμίνας Διγενή (rewind, top stories) όπου τραγουδούσαμε κομμάτια ταξιδεύοντας από παλαιότερες δεκαετίες στις σύγχρονες. Επίσης έχει υπάρξει συνεργασία με πανέμορφους χώρους όπως το Χάραμα στην Πάτρα και με μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως ο Σταυρός Του Νότου, Οξυγόνο live και Αρχιτεκτονική ενω πρόσφατα ηρθε η δημιουργία της μπάντας 3w.gr!!!! Τελος, εχω κάνει κάποια μαθήματα υποκριτικής και χορεύω όπου σταθώ και όπου βρεθώ καθώς η μητέρα, που προανέφερα, με έγραψε στην ηλικία των τεσσάρων στο μπαλέτο (στο οποίο παρέμεινα δώδεκα χρόνια), jazz (καθότι τζαζ!), σύγχρονο (γιατί ακολουθούμε το ρεύμα της εποχής) και oriental (καθότι υπάρχει και πολίτικη φλέβα).
Αυτά… αρκετά, ναι ναι σταματάω!
Και περιμένω να συντονιστειτεεεε!!!

Τώρα τι να σας πω κι εγώ απ' τη ζωή μου... Ας ξεκινήσουμε αρχικά από το ότι δεν χορεύω όπως η Χρύσα... Για την ακρίβεια, δε χορεύω καθόλου! Βέβαια, ξέρω να κάνω άλλα πράγματα, όπως να γράφω στίχους/ποίηση και να δουλεύω επάνω σε αυτό που σπούδασα, την Πληροφορική!
Πρέπει να ήταν κάπου στο 2005, όταν ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με το εσωτερικό ενός ραδιοσταθμού... Ήταν ο Atlantis, και ήμουν καλεσμένος στον Χρήστο Κ...
Το μικρόβιο μου λοιπόν, βρήκε τρόπο να εκφραστεί αρχικά μέσω ενός ερασιτεχνικού διαδικτυακού σταθμού που είχα "στήσει" μόνος στο σπίτι μου. Σειρά είχε η παρθενική εμφάνιση στα FM, το καλοκαίρι του 2010, μέσω αυτής εδώ της συχνότητας μαζί με τον φίλο Γιώργο Ν και της εκπομπής "Μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης".
Ακολούθησαν συνεργασίες με διάφορους διαδικτυακούς σταθμούς (Radiomora, DriverFM, XorisOria, RockJukeBox, Rockmachine) και τελικά η επιστροφή μου εδώ απ' όπου ξεκίνησα, αυτή τη φορά με τη συνοδεία της Χρύσας που... θα με χορέψει στο ταψί καθώς φαίνεται...

Θα τα λέμε μαζί κάθε Τετάρτη από τις 10 το βράδυ έως και τις 12 με την εκπομπή "Είδα το Χάρο με τα μάτια σου", πάντα μέσα από τη συχνότητα του Atlantis FM 105.2, αλλά και από το www.atlantisfm.gr!

Group Σταθμού στο Facebook
Group Εκπομπής στο Facebook

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.