"Ό,τι μας στοιχειώνει"-Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου

Έφτασε ο καιρός για την παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Καββαδία. Ο τίτλος αυτού, "Ό,τι μας στοιχειώνει".
Είναι η πρώτη, από μια σειρά παρουσιάσεων που θα ακολουθήσουν σε διάφορα μέρη της χώρας.

Κατά τη διάρκεια αυτής, θα μιλήσει ο συγγραφέας για την ως τώρα διαδρομή του, για το βιβλίο, καθώς και για ανθρώπους που το βοήθησαν να φέρει εις πέρας ένα έργο δύσκολο, όπως είναι αυτό της κυκλοφορίας και διακίνησης ενός βιβλίου έξω από το "σύστημα" των εκδοτικών οίκων.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα μας απαγγείλουν αποσπάσματα από αυτή την ποιητική συλλογή η Χρύσα Εμμανουήλ, η Κορίνα Μάρκου, η Βασιλική Μόφορη και η Λένα Τρίγγα.

Απαγγελίες που θα ντυθούν όμορφα, με μουσικές που θα επιλέξει ο Πάνος Λουκουζάς, ο οποίος θα φροντίσει για τη μουσική μας διασκέδαση όλο το βράδυ.

Θα τα πούμε από κοντά λοιπόν, την Κυριακή, 15 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Καλλιτεχνικό Καφενείο των Αχαρνέων (Αθανασίου Χειλίου 16, Μενίδι, κάτω από την πλατεία του Αγίου Βλάση).

Τρόποι πρόσβασης στο χώρο:

Αν έρθετε με ΜΜΜ, υπάρχουν τρεις ενναλακτικές αλλά η πιο βολική και εύκολη είναι η παρακάτω:
* Κατεβαίνετε στο Σταθμό Αττική, και βγαίνετε στη Λιοσίων (από τη μεριά των γραμμών). Επιβιβάζεστε στο λεωφορείο Α10 ή Β10 και κατεβαίνετε στη στάση "ΛΙΟΣΙΩΝ" που βρίσκετε στην οδό ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ (μετά από 28 στάσεις). Ο αμέσως επόμενος δρόμος είναι η οδός που ψάχνετε.

Αν έρθετε με αυτοκίνητο, οι διαδρομές ποικίλουν αναλόγως με τον τόπο προορισμού σας. Ας δούμε μερικές βασικές

Από Κορυδαλλό: http://goo.gl/maps/3qHz (Χωρίς Διόδια)
Από Πειραιά: http://goo.gl/maps/yIKA (Χωρίς Διόδια)
Από Αθήνα: http://goo.gl/maps/Tn8R (Χωρίς Διόδια)
Από Αεροδρόμιο: http://goo.gl/maps/2sjj (Μέσω Αττικής Οδού)

Όσοι θέλουν να βρουν τη δική τους διαδρομή, www.youdrive.gr

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.