Ολοκληρώθηκε η δημιουργία της ιστοσελίδας για τους "Κρυφές Αλήθειες"

Μετά από αρκετή δουλειά, το νέο site για το συγκρότημα "Κρυφές Αλήθειες" είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί!

Η δουλειά ξεκίνησε μετά από συζητήσεις με τα μέλη της μπάντας, τα οποία έψαχναν να βρουν έναν τρόπο να οργανώσουν το υλικό τους αλλά και να διαθέσουν δωρεάν τον επόμενο δίσκο τους.

Η λειτουργική του πρόταση που τους πρότεινα, τους βρήκε σύμφωνους, κι έτσι μετά από λίγο καιρό το site είναι έτοιμο να λειτουργήσει!

Εκεί θα βρείτε πληροφορίες για την μπάντα, θα μπορέσετε να ακούσετε online τον πρώτο μας δίσκο που κυκλοφόρησε το 2010, αλλά και να δείτε μερικά επιλεγμένα βίντεο.
Φωτογραφίες, νέα, ενημερώσεις για τα επερχόμενα lives τους, και σε λίγο καιρό μια βιβλιοθήκη για τους μουσικούς που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο live πρόγραμμά τους ή στη μελέτη τους κάποια από τα κομμάτια των παιδιών!

Σε λίγο καιρό, από εκεί θα μπορείτε να κατεβάζετε δωρεάν τον νέο τους δίσκο!

Πάρτε το χρόνο σας να ρίξετε μια ματιά, και μη διστάσετε να συμπληρώσετε το βιβλίο επισκεπτών ή και να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της φόρμας επικοινωνίας!


www.kollektiva.net

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.