Ανασκόπηση 2013

Γεια χαρά,

Πλησιάζοντας στο τέλος του 2013, νομίζω πως είναι ο καιρός για μια ανασκόπηση!
Μέσα σε αυτό το χρόνο ξεκίνησε η λειτουργία της νέας ιστοσελίδας, η οποία συγκεντρώνει όλα όσα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Στην πάροδο του καιρού βέβαια, διάφορα γεγονότα συνέβησαν σε πολλούς τομείς, τα οποία είναι άξια αναφοράς και φυσικά, προ καιρού, είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα!

Ξεκινάμε από το κομμάτι που αφορά τη συγγραφή και την προώθηση της πιο πρόσφατης ποιητικής μου συλλογής, με τίτλο "Ό,τι μας στοιχειώνει".

 • Στις αρχές του έτους, δέχτηκα βράβευση από το Καλλιτεχνείο Αχαρνών, για τη συμμετοχή στον πρώτο τους λογοτεχνικό διαγωνισμό.
 • Στο μικρό διάλειμμα που κάναμε για τις διακοπές του Πάσχα, διοργανώθηκε μια ομιλία στην Λέσχη Ανάγνωσης του 1ου Γυμνασίου Νήσου Κω. Μια συζήτηση με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους καθηγητές γύρω από την ποίηση, τα βιβλία αλλά και θέματα τις καθημερινότητας γενικότερα. Επίσης απαντήθηκαν και ερωτήσεις/απορίες των παιδιών.
 • Εγκαινιάστηκε η συνεργασία μου με τον μουσικό, κιθαρίστα, συνθέτη, Κώστα Λεμονίδη, με τον οποίο ετοιμάσαμε το τραγούδι "Ελπίδες στην άμμο". Ένα τραγούδι γύρω από τον ρατσισμό και την μηδενική κοινωνική ευθύνη στις μέρες μας. Ένα κείμενο εμπνευσμένο από την ιστορία του μικρού Roma, Gyuri.
 • Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, έλαβα μέρος, έστω και από απόσταση, στις εκδηλώσεις της "100 Χιλιάδες ποιητές για την αλλαγή" που έλαβαν χώρα στο Βόλο.
 • Ο Δήμος Κορυδαλλού, στα πλαίσια της 21ης Γιορτής Βιβλίου, αφιέρωσε μια βραδιά στους Κορυδαλλιώτες συγγραφείς. Είχα την τύχη να γνωριστώ με πολλούς εξαίρετους συγγραφείς της περιοχής και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας γύρω από τον κόσμο του βιβλίου, τόσο μεταξύ μας, όσο και με τον κόσμο που μας τίμησε!
 • Μετά από αυτή την εκδήλωση, άνοιξε και η συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία "Matura" και "Βιβλιοχαρτεμπορική" της περιοχής, από τα οποία μπορείτε να προμηθεύεστε την "Ό,τι μας στοιχειώνει".
 • Η "Ό,τι μας στοιχειώνει" καταχωρήθηκε επίσης στο Bookia.gr, από το οποίο σε συχνά χρονικά διαστήματα κληρώνουμε αντίτυπά της.
 • Επίσης, φέτος ξεκίνησε η διακίνηση, τόσο της τελευταίας μου ποιητικής συλλογής, όσο και των δύο προηγούμενων, μέσω διαδικτύου σε ηλεκτρονική μορφή. Έτσι πλέον τα βιβλία μου, εκτός από την προσωπική μου ιστοσελίδα, μπορείτε να τα βρείτε στα ISSUU, OpenBook και Ιδεόστατο.
 • Εκτός όμως από την διακίνηση της συλλογής, υπάρχει και το κομμάτι της παρουσίασήςτης. Κομμάτι το οποίο συνεχίστηκε φέτος μέσω
 • Κλείνουμε το κομμάτι της συγγραφής, με τη συνέντευξη που δόθηκε στη Νεφέλη Π.Ζ για λογαριασμό του Double Magazine. Μια συνέντευξη προσανατολισμένη τόσο στο κομμάτι των βιβλίων, της ποίησης αλλά και της κοινωνικής μας πραγματικότητας.

Συνεχίζοντας με τον επαγγελματικό τομέα, τρεις νέες ιστοσελίδες δημιουργήθηκαν.

 • Η πρώτη για την ομάδα του Bake Me Softly. Στη συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε να βρείτε συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής δοκιμασμένες και "πειραγμένες", από τη Δώρα και τη Μαριέττα για εσάς!
 • Αμέσως μετά, η μπάντα "Κρυφές Αλήθειες" με πλησίασε και μου εμπιστεύτηκε τη δημιουργία της επίσημης σελίδας τους.
 • Τέλος, ακολούθησαν οι "KollektivA", που ήδη έχουν εντάξει τη σελίδα στην κύρια διαδικασία προώθησης του υλικού τους και των δράσεών τους!


Κλείνουμε με το κομμάτι του ραδιοφώνου. Φέτος μπήκε σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα του DriverFM, το οποίο τον οδήγησε στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης του e-radio. Οι συνεντεύξεις μας, πήραν πάλι "μπροστά" και συνεχίζονται! Αισίως λοιπόν, η "Εκτός Προγράμματος" είναι στην 4η σεζόν κάτω από τη στέγη του DriverFM.

Αυτά ήταν και τα τελευταία νέα για το 2013!

Χρόνια Πολλά σε όλους!
Υγεία πρώτα από όλα, χωρίς Υγεία στα πόδια δεν μπορεί κανείς να σταθεί!
Ομαδικότητα, χωρίς αυτή είμαστε μόνοι, κι η μοναξιά τρελαίνει κι ύστερα σκοτώνει!
Συνείδηση, γιατί μηχανικά τίποτα δεν έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα!
Στόχους, αλλιώς δεν υπάρχει αναμενόμενο αποτέλεσμα!
Χωρίς αγάπη για ό,τι κάνουμε, θα μαστε πάντα μέτριοι!
Όλα αυτά, σε πολλούς τομείς εφαρμοσμένα, φέρνουν και την ευτυχία!

Και ας ελπίσουμε το πνεύμα των εορτών να μας κάνει να απαλύνουμε κάπως τις πληγές του διπλανού μας!
Να είστε καλά!

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
 • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
 • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.