Οι τρεις ποιητικές συλλογές μου στο Google Books

Καλό μήνα σε όλους!!!
Τελικά, μετά από πολύ ψάξιμο και δουλειά, οι τρεις ποιητικές συλλογές μπήκαν στην μεγάλη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της Google.

Πλέον κάποιος μπορεί να αναζητήσει, να διαβάσει και να κατεβάσει σε pdf, τις δύο πρώτες μου συλλογές στο 100% τους, αλλά και να διαβάσει ένα 40% της τελευταίας μου συλλογής.

Δυστυχώς η Google έχει απενεργοποιημένη τη δυνατότητα πώλησης βιβλίων από partners της που βρίσκονται σε διάφορες χώρες, ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα. Έτσι μπορείτε μόνο να διαβάζετε την τελευταία συλλογή και όχι να την αγοράσετε μέσω του Google Play. Αν παρ' όλα αυτά σας αρέσει αυτό που διαβάσατε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με κάποιο από τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία που μπορείτε να βρείτε εδώ, ώστε να αποκτήσετε ένα τυπωμένο αντίγραφο.

Ακολουθούν οι διευθύνσεις των βιβλίων στο Google Books:

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.