Νέο βιβλίο στα σκαριά

Κοντεύουν δύο χρόνια από την τελευταία ποιητική συλλογή "Ό,τι μας στοιχειώνει", οι οποία κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2012.
Έφτασε η ώρα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας κάποια hints για την νέα δουλειά που πλησιάζει!

Στην αρχή η βάρκα μας πήγαινε προς το πρώτο μυθιστόρημα που θα επιχειρούσα ποτέ να γράψω. Στο δρόμο όμως υπήρξαν αέριδες, αλλά κυρίως Σειρήνες!
Κι έτσι, το φως της δημοσιότητας, καθ' όπως φαίνεται, θα δει η τέταρτη ποιητική συλλογή μου. Το περιεχόμενό της, ανάλογο των ημερών που ζούμε.
Θα υπάρχει όμως μια διαφορά, αυτή τη φορά δεν θα είμαι μόνος. Θα γίνει μια προσπάθεια, δίπλα μου, στις σελίδες του βιβλίου μου, να σταθούν με τα σκίτσα τους οι μαθητές της Λέσχης Ανάγνωσης του 1ου Γυμνασίου Νήσου Κω, υπό την επίβλεψη της κας. Γιώτας Κεφαλά, αλλά και ο frontman των Color Temple, Γιάννης Ντούβαλης.

Αναμένεται το Πάσχα να είναι έτοιμο το υλικό που θα περιληφθεί στη συλλογή, και να προχωρήσουμε στην επιλογή σκίτσων.

Περισσότερα νέα εν καιρώ!

Να είστε καλά!

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.