Εγκαινιάστηκε η στήλη μου στο ηλεκτρονικό περιοδικό του Καλλιτεχνείου Αχαρνών

Εγκανιάστηκε η στήλη μου "Μπλογκ Ιχνηλασίας" στο ηλεκτρονικό περιοδικό του Καλλιτεχνείου Αχαρνών, το οποίο εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του.
Η στήλη μου δεν έχει συγκεκριμένη θεματολογία, αλλά φροντίζει να ιχνηλατεί τη ζωή του σύγχρονου και του wanna be σύγχρονου Έλληνα.

Στο περιοδικό σε γενικές γραμμές μπορείτε να βρείτε ποίηση, άρθρα, δοκίμια, διηγήματα, ιστορίες, και ό,τι κάποιος άνθρωπος θέλει να μοιραστεί με τους γύρω του.
Εννοείται φυσικά, πως στην ίδια ιστοσελίδα μαθαίνετε για όλα τα δρώμενα του Καλλιτεχνείου!

Α, και έκπτωση στις λέξεις δεν κάνουμε...

Υ.Γ 1 Ο καθένας μπορεί να στείλει για δημοσίευση κείμενό του στο Καλλιτεχνείο. Δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να το ταχυδρομήσετε ηλεκτρονικά στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υ.Γ 2 Σε δεύτερη φάση τα άρθρα αυτά αναδημοσιεύονται και στο blog μου

Καλλιτεχνείο

Blog

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.