Η "Εκτός Προγράμματος" στην πράξη...

Η "Εκτός Προγράμματος", μια εκπομπή που σας παρουσίαζα κάθε Δευτέρα από το 2011 μέχρι φέτος από την συχνότητα του DriverFM, θα μπει για λίγο στον πάγο την νέα σεζόν. Για να το πω καλύτερα, θα κάνει αυτό που λέει ο τίτλος της, δεν θα έχει πρόγραμμα!

Σε εβδομαδιαία βάση θα τα λέμε φέτος μέσω της εκπομπής "Ψάχνοντας τον Γιώργο" (κάθε Τετάρτη 22:00) την οποία θα παρουσιάζω μαζί με τον Γιώργο Ντιμπένκο.

Η "Εκτός Προγράμματος" από την άλλη, θα ανοίγει τα μικρόφωνά της όταν έχει κάτι να μοιραστεί μαζί σας. Όταν θέλει να σας χαλαρώσει, να σας τσιτώσει ή να σας ανανεώσει.

Άλλωστε, η "αγρανάπαυση" είναι σημαντική φάση της δημιουργίας και της καλλιέργειας!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.