Οι ποιητικές συλλογές στο ISSUU

Από σήμερα και οι τρεις ποιητικές συλλογές είναι διαθέσιμες στο ISSUU.

Πρόκειται για μια online υπηρεσία που λειτουργεί από το 2007, επιτρέποντας τη ρεαλιστική και προσαρμόσιμη προβολή, ψηφιακών στοιχείων όπως βιβλίων, portfolio, περιοδικών, εφημερίδων και άλλων εντύπων. Επίσης, ενσωματώνει μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να είναι πιο εύκολη η προώθηση των "ανεβασμένων" εντύπων. Τα περισσότερα έντυπα είναι διαθέσιμα μόνο για ανάγνωση ενώ αρκετά διατίθενται και για αποθήκευση. Κάθε έντυπο διατίθεται για ξεφύλλισμα μέσω κάποιου browser και είναι σαν να έχετε το βιβλίο στα χέρια σας και να το ξεφυλλίζετε.

Τα ββιλία μπορείτε να βρείτε στο προσωπικό μου profile.

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.