Είδα το Χάρο με τα μάτια σου

Γιάννης ΤσακαλάκηςΚαι ο χρόνος περνάει, και τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν. Κανείς δεν ξέρει όμως αν αλλάζουν και στην ουσία τους. Έτσι λοιπόν, κι ο Atlantis φάνηκε να αλλάζει. Ο Διονύσης ο Κωτσάκης επικοινώνησε μαζί μου και με ενημέρωσε για τα σχετικά. Νέος υπεύθυνος προγράμματος, επιστροφή στο Ελληνόφωνο Ροκ, τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε;;; Ορίστε; Ναι, ίσως να έχεις δίκιο. Μια παρτενέρ λοιπόν, αυτό μας έλειπε, και βρέθηκε στην "πόρτα" μας, αν και όχι για πολύ. Καρμική συνάντηση όπως θα έλεγαν η Άννα κι ο Βασίλης από τους Κάρμα... Ξεκινάμε λοιπόν, πάλι από την αρχή.

Atlantis FM στους 105,2, με την εκπομπή "Είδα Το Χάρο Με Τα Μάτια Σου"... Η Χρύσα Εμμανουήλ στο πλευρό μου για λίγο καιρό, και εγώ στο δικό της... Τη θέση της, μετά από ένα μήνα, ανέλαβε ο φίλος και νονός της "Monster Chef", Γιάννης Τσακαλάκης, ο οποίος αποχώρησε στα τέλη του Νοέμβρη 2011. Τα λέγαμε από εκεί κάθε Τετάρτη 22.00-00.00 μέχρι και τον Ιούλιο του 2012. Οι ηχογραφήσεις μας εδώ!

Πρέπει να πω φυσικά πως ο τίτλος αυτή τη φορά, ήταν δικό μου δημιούργημα. Πρώτη φορά που συνέβη! Και ο τίτλος εμπνευσμένος από ένα παρ' ολίγον ατύχημα. Εγώ συνοδηγός, και η φίλη Ηλιάννα στο τιμόνι, περνάει στοπ σε κεντρικό δρόμο χωρίς να ελέγξει, χωρίς να σταματήσει! Αυτό ήταν "Είδα το Χάρο με τα μάτια σου"...

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.