Εκτός Προγράμματος

Ενώ η "Monster Chef" βρισκόταν σε λειτουργία στον Radiomora.gr, άλλη μια πρόταση μου ήρθε από τον DriverFM.gr. Ιδιαίτερη εντύπωση μου είχε κάνει η ακροαματικότητα του σταθμού και το γεγονός πως τον διαχειριζόταν, ο τότε 16χρονος Πάνος. Είπα να το δοκιμάσω. Αλλά να πάλι τα προβλήματα, χρειαζόμουν νέο τίτλο εκπομπής και νέα μουσική θεματολογία, ώστε να μην με κουράζουν οι τρεις εκπομπές τη βδομάδα, μιας και είχα ήδη δύο στον Radiomora.gr.

Ο Κώστας ο Κιθαρωδός, μου είχε πει τότε, εγώ την πρώτη μου μπάντα την είχα πει "Εκτός Προγράμματος", αν θες πες έτσι την εκπομπή σου. "Εκτός Προγράμματος"... 2 σε 1! Όνομα εκπομπής, και χαρακτηρισμός της, μιας και οι μουσικές επιλογές θα τριγυρνούσαν ανάμεσα σε Ροκ, "έντεχνο", ρεμπέτικο, εναλλακτικό, low bap κ.α.

Η εκπομπή αρχικά σας κρατούσε συντροφιά κάθε Κυριακή μεσημέρι, την επόμενη σεζόν Δευτέρα από τις 21:00-23:00 και μέχρι το καλοκαίρι του 2015 Δευτέρα 22:00-00:00. Από το καλοκαίρι του 2015 έως και τον Μάιο του 2016, η εκπομπή έκανε μια παύση εργασιών, και επανήλθε τις Δευτέρες 21:00-23:00. Πλέον την ακούτε κάθε Δευτέρα από τις 22:00-00:00 .

Στον DriverFM.gr, ταυτόχρονα με τις προσωπικές μου εκπομπές, ανέλαβα κάποιες από τις συνεντεύξεις με νέους και παλιότερους καλλιτέχνες (Kollektiva, Κάρμα, Rockamora, Χριστόφορος Κροκίδης, Απόστολος Μπουλασίκης, Motivo 4, Διονύσης Καλαφάτης, Δανάη Παπουτσή, Κρυφές Αλήθειες, Ραλλία Χρηστίδου, Μαρίζα Ρίζου, Κώστας Λεμονίδης, Γιώργος Σπανός, Group PάrΩdy, Αλέξανδρος Μπελλές, Αντώνης Βάμβουκας, Νίκος Ρουμελιώτης, Xάppy, Jameson, Αντουάν Παρίνις, Δημήτρης Δημητράκας, Magic De Spell, Apalaente, 9MM, Βασιλική Καρακώστα, Μάριος Φράστας). Αρκετές από τις εκπομπές μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ τις συνεντεύξεις εδώ.

Ραδιοφωνικό Spot 2011-2012 & 2016

Ραδιοφωνικό Spot 2013-2014

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.