Γενικά

«Ράδιο»... Τι μας φέρνει στο μυαλό αυτή η λέξη;

Εμένα προσωπικά αν με ρωτούσες θα έλεγα πως μου 'ρχονται στο μυαλό 3 πράγματα...

Χρήστος Κ, τις καλές ώρες...Πρώτον, οι ειδησεογραφικοί σταθμοί που άκουγε ο μπαμπάς στο αυτοκίνητο και μου σπαγαν τα νεύρα σαν ήμουν μικρός... Εγώ ήθελα να ακούω Βασίλη από τις κασέτες του! Δεύτερον, ο αγαπημένος μου σταθμός από την εφηβεία έως και την ενηληκίωσή μου, ο Atlantis. Τον ακολουθούσα σε όλες τις φανερές και κρυφές του συχνότητες (90, 88.4, 99.8, 105.2)... Και τρίτον, η συσκευή του ραδιοφώνου (σας ξενέρωσα! :P )

Αφ' ότου τελείωσα με το σχολείο, είχα την τύχη να γνωριστώ με τον τότε παραγωγό του Atlantis, Χρήστο Κ. Ήταν εκείνος που πρώτη φορά με είχε βγάλει στον αέρα ως Νυχτερίδα κάπου στο 2000. Ο Χρήστος, εν αγνοία του, μου έμαθε πάρα πολλά, και όχι μόνο επάνω στη μουσική, αλλά και στην σωστή παραγωγή μιας εκπομπής! Και τον ευχαριστώ ολόψυχα γι' αυτό!

Όσο ήμουν φοιτητής, "έστησα" έναν server στο σπίτι και άρχισα τις διαδικτυακές εκπομπές... Χαβαλές με φίλους και γνωστούς, και εννοείται πολύ μουσική!

Όταν αποφοίτησα, είπα να μεταφέρω αυτή τη διάθεση και στα Ερτζιανά αν μου δινόταν η ευκαιρία. Σύμμαχος στο όλο εγχείρημα ο φίλος Γιώργος Ν, και η εκπομπή μας "Μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης" από τη συχνότητα του Atlantis FM.
Το ταξίδι όμως στα ραδιόφωνα δεν έμεινε εκεί, μετά από λίγο καιρό αποχώρησα από τον Atlantis και μεταφερθηκα παρέα με την εκπομπή "Monster Chef" στο Radiomora.gr, το οποίο εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα, εμφανιζόμουν και σαν guest στην εκπομπή του Γιώργου Ν, "Μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης", η οποία είχε μεταφερθεί στον RockJukeBox.gr.

Μετά από περίπου 5 μήνες, αφήνω και τον Radiomora που είχα ως τότε ραδιοφωνική στέγη, και η "Monster Chef" βρίσκει νέο σπίτι στον XorisOria.org, ενώ ταυτόχρονα μια νέα εκπομπή ξεκινάει στον DriverFM.gr με τον τίτλο "Εκτός Προγράμματος".
Πιστός στην παράδοση, και έχοντας την "Monster Chef" η οποία δεν έχει σκοπό, απ' ότι φαίνεται, να στεριώσει σε ραδιόφωνο, επιστρέφω στον Atlantis FM με νέα εκπομπή και νέα συμπαραγωγό. Ο τίτλος της νέας εκπομπής "Είδα το Χάρο με τα μάτια σου", και το όνομα της συμπαραγωγού, Χρύσα Εμμανουήλ. Η Χρύσα στην πορεία αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Τσακαλάκη και αμέσως μετά από το κενό. Ένα χρόνο μείναμε εκεί και η αλήθεια είναι πως δεν περάσαμε κι άσχημα.

Αυτή τη στιγμή, οι εκπομπές που παραμένουν ενεργές είναι η "Εκτός Προγράμματος" κάθε Δευτέρα 21:00-23:00, και η "Ψάχνοντας τον Γιώργο" κάθε Τετάρτη 22:00-00:00 παρέα με τον Γιώργο Ντιμπένκο. Οι δύο αυτές εκπομπές μεταδίδονται από τη συνχότητα του DriverFM.gr Ταυτόχρονα στον ίδιο σταθμό, αναλαμβάνω και συνεντεύξεις με νέους και παλιότερους καλλιτέχνες.

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.