Μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης

Πρόκειται για την πρώτη εκπομπή σε FM, την οποία είχαμε αναλάβει παρέα με το φίλο Γιώργο Ν.

Ποιος θα μου το 'λεγε, πως 10 χρόνια μετά την πρώτη ακρόαση του Atlantis, θα βρισκόμουν στο studio του για τη δική μου εκπομπή!!!
Μια εκπομπή με έμφαση στην ξένη κλασική Rock και Metal σκηνή, από τη συχνότητα του Atlantis FM. Η εκπομπή μεταδιδόταν αρχικά κάθε Σάββατο 8:00-10:00 το πρωί, κι έπειτα καθημερινά από τις 10:00-13:00 το μεσημέρι.

Γιώργος Ν, η Χάρυβδη

Νονά της εκπομπής, η Ντίνα από το Ηράκλειο Κρήτης. Το δυσάρεστο είναι ότι λόγω κάποιων θεμάτων που προέκυψαν με τη διεύθυνση, χρειάστηκε να διακόψουμε μετά από 3 μήνες. Ωστόσο υπάρχει αρχείο με αρκετές από εκείνες τις εκπομπές, και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Η ιστορία αυτής της εκπομπής ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Πέρασαν περίπου 2-3 μήνες, μέχρι ο Γιώργος Ν να μου προτείνει να την συνεχίσουμε στον RockJukeBox.gr, διαδικτυακό ραδιόφωνο. Δεν δέχτηκα την μόνιμη συνεργασία, αλλά πήγαινα εκεί σαν καλεσμένος συχνά πυκνά. Αρχείο φυσικά, υπάρχει και από εκεί.

Πλέον η εκπομπή έχει βγει στη σύνταξη και από τους δυο μας, αλλά που και που, σε έναν αγώνα παλαίμαχων εμφανίζεται κάτω από τη διαδικτυακή συχνότητα του Vasilisp Web Radio.

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.