Ο Γιώργος Καββαδίας παρουσιάζει την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά, βασισμένη στα ποιήματα από την πρόσφατη ποιητική του εργασία #1158# που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εντύποις με την συμμετοχή 8 συνθετών στη μελοποίηση και 10 τραγουδιστών στην ερμηνεία.

Λίγα χρόνια πριν φίλοι ξεκινούν να μελοποιούν ποιήματα μέσα από τη συλλογή αυτή. Κάπως έτσι γεννιέται η ιδέα να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα ανεξάρτητα τραγούδια και να κυκλοφορήσουν σε μια κοινή δουλειά, να μπλεχτούν άνθρωποι φίλοι, καλλιτέχνες κάτω από την στέγη των στίχων του Γιώργου Καββαδία. Έπρεπε όμως να βρεθεί ένας ...θιασάρχης, κάποιος που θα ένωνε όλα τα κομμάτια του παζλ κι ο Γιώργος Θεοφάνους από τους KollektivA ήταν η καλύτερη επιλογή για να αναλάβει τις ενορχηστρώσεις και την διεύθυνση παραγωγής.

Κι έτσι στις αρχές του καλοκαιρού κυκλοφόρησε σε όλες τις on line πλατφόρμες η συλλογική δισκογραφική δουλειά «Οι νύχτες είν' αλλιώς» με έντονο χρώμα από ...blues!

Και τώρα, το φθινόπωρο του 2023 κυκλοφορεί το συλλεκτικό βινύλιο και γίνεται η πρώτη παρουσίαση τού άλμπουμ αυτού την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 20.00 στο Μπαράκι της Διδότου με την συμμετοχή πολλών συντελεστών.

Ακούστε το άλμπουμ στην πλατφόρμα της αρεσκείας σας εδώ!

Μπορείτε να μας ενημερώσετε για την προσέλευσή σας και στο facebook event μας!

Στο χώρο θα διατίθενται τα βινύλια και οι ποιητικές συλλογές!

Το Μπαράκι της Διδότου
Διδότου 3, Αθήνα 106 80 (Google Maps)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 0364 2990
Ώρα έναρξης: 20.00