Η νέα εκπομπή στον αέρα!

Έπειτα από 6 περίπου μήνες απουσίας από το μικρόφωνο, με λίγες μόνο guest εμφανίσεις, εφτασε η ώρα που όλοι περιμένατε (;)!
Επανέρχομαι στα Διαδικτυακά Ραδιόφωνά σας, μέσω της "συχνότητας" του RadioMora.gr. Ένας σταθμός που ως έδρα του έχει τη Θεσσαλονίκη.
Η νέα εκπομπή θα ονομάζεται "Monster Chef", ένας τίτλος που εμπνεύστηκε ο φίλος Γιάννης, και θα μπορείτε να την ακούτε κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 22:00-00:00!
Παρέα με καλή Ελληνική κυρίως αλλά και ξένη μουσικούλα, αφιερώσεις, πίτσες, σουβλάκια, μπύρες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας!

Σας περιμένω!

Ο σταθμός στο Facebook
Group εκπομπής στο Facebook
Ακούστε Live
Chat σταθμού

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.