Συνεργασία με τον Κώστα Λεμονίδη

Τον Κώστα τον γνώρισα μέσω του Φάνη από τους Kollektiva. Έψαχνε στίχους για ένα κοινωνικό/πολιτικό τραγούδι. Του έστειλα κάποια που είχα πρόχειρα και τελικά το βρήκαμε.

"Ελπίδες στην άμμο", λέγεται το κομμάτι και το στείλαμε για συμμετοχή στη συλλογή που θα ετοίμαζε η Ελληνοφρένεια με αντιφασιστικά τραγούδια. Τελικά το κομμάτι δεν επιλέχθηκε, αλλά είναι εδώ!

Κώστας Λεμονίδης λοιπόν, σε μουσική, ενορχήστρωση και τραγούδι.

Στίχοι που γράφτηκαν κάπου στο 2011, βλέποντας ένα documentary της Διεθνούς Αμνηστίας σχετικά με τη ζωή του Gyuri, ενός μικρού Ρομά. Η περιγραφή της μικρής ως τότε ζωής του, η πρόνοια της πολιτείας, τα ετοιμόρροπα σπίτια που κατοικούσαν αρχικά κι έπειτα ο καταβλυσμός που παρ' ολίγο να γίνει στάχτη, νομίζω λίγους αφήνει ασυγκίνητους. Σε μια κοινωνία που ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά το χρήμα ποτέ του δεν έφερε την ευτυχία και την ευημερία στις ψυχές μας. Σε μια κοινωνία που με τα βλέμματα σκυφτά και με αγέλαστα στόματα γυρίζουμε στους δρόμους. Σε ένα κόσμο που μας έπεισαν καλά, πως σημασία δεν έχει το ταξίδι, μα ο προορισμός, κι εμείς οι χαζοί δε βλέπουμε πως ο προορισμός είναι ένας για όλους... Την αλήθεια μόνο ένα παιδί θα σου τη δείξει! Εκεί λοιπόν ο μικρός ονειρεύεται να γίνει αστυνομικός, για να μη χρειαστεί να ξαναπειράξουν την οικογένειά του, ή γιατρός, για να τους θεραπεύει!

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.