Οι νικητές του 2ου διαγωνισμού για την "Ό,τι μας στοιχειώνει" από το Bookia.gr

boukia

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την κλήρωση τριών αντιτύπων της "Ό,τι μας στοιχειώνει" από το Bookia.gr.

Αρχικά να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν και να ενημερώσω όσους δεν στάθηκαν τυχεροί, πως θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες, με την πιο σύντομη να ξεκινάει σε μερικές μέρες και να κληρώνει 10 αντίτυπα αυτή τη φορά, από το ίδιο site. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι!

Και βέβαια να δώσω συγχαρητήρια στις τρεις νικήτριες αυτού του δεύτερου διαγωνισμού, την Κορίνα από την Κω, τη Γιάννα από το Σταυροχώρι Μακρύ Γιαλού και την Παναγιώτα από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.