Κλήρωση 15 συλλογών από το Bookia.gr VOL. 3

boukia

Από χθες, στην ιστοσελίδα του Bookia.gr, έχουν ανοίξει οι συμμετοχές για την κλήρωση της "Ό,τι μας στοιχειώνει"! Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι και τις 31 Αυγούστου!

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της νέας μου υβριδικής ποιητικής συλλογής, δίνω για κλήρωση όπως το είχα υποσχεθεί μερικούς μήνες πριν, 15 αντίτυπα της Ό,τι μας στοιχειώνει, η οποία αισίως έχει ξεπεράσει τα 1000 αντίτυπα σε πωλήσεις! Είναι πολύ σημαντικό αυτό, ιδίως όταν μιλάμε για μια συλλογή που κυκλοφόρησε αυτοέκδοση, χωρίς εκδοτικό/διακίνηση!

Είναι πολύ εύκολο να λάβετε μέρος, αρκεί να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του Bookia μέσω του λογαριασμού σας Facebook. Επίσης, διαβάστε προσεκτικά πριν δηλώσετε συμμετοχή, τι θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει στην ιστοσελίδα του Bookia ώστε να μπορέσω να ταχυδρομήσω στους νικητές το βιβλίο!

Μετά το κλείσιμο της διορίας συμμετοχής, θα ενημερωθώ για τους νικητές και θα τους αποστείλω υπογεγραμμένα αντίτυπα της "Ό,τι μας στοιχειώνει" εντελώς δωρεάν!

Καλό καλοκαίρι!

Δήλωση συμμετοχής

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.