Νέα εκπομπή από κοινού με τον Γ. Ντιμπένκο στον αέρα του DriverFM

Όλος ο κόσμος κάτι ψάχνει. Άλλος ψάχνει για δουλειά, άλλος για λεφτά, άλλος για γυναίκα, άλλος για την ψυχική του γαλήνη. Εμείς αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια βαθύτερη εσωτερική αναζήτηση. Η εκπομπή δεν θα είναι σαν το «Φως στο Τούνελ», δεν θα έχει τέτοια αναζήτηση. Θα είναι σαν την αναζήτηση του Οδυσσέα.

Μετά από πέντε χρόνια από την τελευταία μας τακτική κοινή εκπομπή («Μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης») αποφασίσαμε ν’ αρχίσουμε να ψάχνουμε για τον Γιώργο.

Γιώργος Ντιμπένκος κι εγώ πίσω από τα μικρόφωνα και τις επιλογές. Νέα στέγη για τον Γιώργο, παλιά γνώριμη κι αγαπημένη για μένα από το 2011.

«Ψάχνοντας τον Γιώργο» μια εκπομπή στην οποία θα προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε ποιοι είμαστε! Μην περιμένετε κάτι πολύ βαρύ πέρα από τις κοιλιές μας!

Θα τα λέμε προσεχώς στον αέρα του DriverFM κάθε Τετάρτη 22:00-00:00!

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.