Η "Δεν ήσουν εσύ για επανάσταση" στον Αθήνα 984 και την Ελένη Σούρδη (3/2016)

Η Ελένη Σούρδη έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στη συλλογή "Δεν ήσουν εσύ για επανάσταση" μέσω της εκπομπής της Pick-Up στον Αθήνα 984.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ελένης για την Pick-Up:

"Η μουσική δεν έχει σύνορα, είναι μια.. Το αληθινό ραδιόφωνο δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το playlist και είμαι μαζί του.. Τα τραγούδια είναι ζωή. Είναι αέρας, θάλασσα, χαρά, λύπη, έρωτας, θυμός, σκοτάδι, φώς, αναμνήσεις σημαδεμένες με ένα συγκεκριμένο ρυθμό και στίχο. Δεν είναι δόγμα. .. Αρκεί να αφήνεις ανοιχτή την πόρτα των αισθήσεων. Από την άλλη, ενώ η τεχνολογία μας δίνει τις απίστευτες ανέσεις στο να κατεβάζουμε τραγούδια, να τα περνάμε στο στικάκι κτλ. κτλ. εγώ συνεχίζω να παραμένω με τη συμμορία των ρομαντικών. Θέλω να χάνομαι μέσα στα δισκάδικα ..ακόμα. Ραδιόφωνο: το αντίθετο της τηλεόρασης… Του λείπει η εικόνα και αυτή είναι η απίστευτη γοητεία του. Είναι το τέλειο προσοδοφόρο έδαφος για να χτίσει κάστρα η φαντασία σου… με ότι όνειρο επιθυμείς να ζήσεις εκείνη τη στιγμή. Είναι παραισθησιογόνες οι ραδιοφωνικές συναναστροφές. Γνωρίζεις κάποιον και σε γνωρίζει χωρίς να σε βλέπει μόνο σε ακούει. Η κοινή αισθητική που αναπτύσσεται μεταξύ ραδιοφωνικού παραγωγού και ακροατή μπορεί να γίνει δυνατή. Δημιουργείται μια παρέα που συναντιέται συγκεκριμένη ώρα και μέρα σε πιστό ραντεβού στον αέρα. Συναρπαστικό για μένα , συναρπαστικό για σένα. Ζούμε μαζί την καθημερινότητα και τις ιστορικές στιγμές, τον θυμό, το κέφι, την μιζέρια μας, τους έρωτες μας, τα καλοκαίρια μας, τους χειμώνες μας, τα λάθη μας, τα πάθη μας… Γνωρίζουμε ανθρώπους, καλλιτέχνες ποιητές, μουσικούς..Κάνουμε συνεντεύξεις και πάντα μέσα από την καρδιά των τραγουδιών φωτογραφίζουμε: μια καλύτερη προοπτική για την στιγμή και την ζωή μας..Αυτό πρεσβεύει τουλάχιστον μια μουσική/πολιτιστική εκπομπή όπως η δική μας.


*Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σου αφιερώσω κάτι all time classic, το “Love is the Drug” των Roxy Music & «Love is strong» απο Rolling Stones και να σου πω ότι δεν υπάρχει καλύτερο ναρκωτικό από την αγάπη. Σου εύχομαι να πέφτεις στα δίχτυα της, συχνά.

Καλή τύχη και καλή αντάμωση on air με τα πιο αγαπημένα τραγούδια και καλεσμένους-εθισμένους στο αντικείμενο!".

Την ακούτε από Δευτέρα έως Παρασκευή, 22:00-00:00


Η εκπομπή-αφιέρωμα

Φωτογραφία: Βαγγέλης Θώδος – Μακιγιάζ, Siettou-Danihl Photography, Victoria Vamp – Επιμέλεια Παραγωγής

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
  • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
  • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.