Ό,τι μας στοιχειώνει

τρίτη

Τρίτη Συλλογή
Πρώτη έκδοση: Ιούνιος 2012, Αυτοέκδοση
Δεύτερη έκδοση: Ιούλιος 2015, Εκδόσεις Εντύποις
Τίτλος:
Ό,τι Μας Στοιχειώνει
Επιμέλεια Βιβλίου: Γεωργία Καββαδία, Δημήτρης Μπερέκος
Φωτογραφία και Σχεδίαση Εξωφύλλου: Μαριέττα Τούτση
ISBN: 978-618-5019-39-6

Περιέχει 58 ποιήματα που γράφτηκαν μεταξύ 2008 και 2012. Κυκλοφόρησε σε 1000 αντίτυπα, χωρίς εκδοτικό, και τη διακίνησή του ανέλαβα εγώ.

Παρουσιάστηκε 4 φορές μέσα στο 2012 σε διάφορα μέρη. Συνεχίζοντας την ανάγνωση θα βρείτε και λεπτομέρειες για τις παρουσιάσεις.

Το βιβλίο εξαντλήθηκε το 2014 και επανεκδόθηκε το 2015 από τις Εκδόσεις Εντύποις! Πλέον μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και τα ηλεκτρονικά καταστήματα!

 

Σχετικά με τις παρουσιάσεις

Όπως αναφέρθηκε ήδη, συνολικά έγιναν τέσσερις παρουσιάσεις.

 • Η πρώτη έγινε στο Καλλιτεχνείο Αχαρνέων, στο Μενίδι, με τη συμμετοχή της Χρύσας Εμμανουήλ, της Κορίνας Μάρκου, της Βασιλικής Μόφορη και της Λένας Τρίγγα. Προλόγισε ο διορθωτής του βιβλίου και πρώην καθηγητής μου, Δημήτρης Μπερέκος. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.
   
 • Η δεύτερη έγινε στην Κω, στα πλαίσια ενός φεστιβάλ βιβλίου στο Θέατρο Σφαγείο. Μια διαφορετική παρουσίαση που κατέχει ξεχωριστή θέση μέσα μου. Όσοι παρακολουθήσετε το βίντεο, θα καταλάβετε γιατί. Δεν θα βρείτε ομιλίες σε αυτή τη παρουσίαση, θα βρείτε ένα σκηνικό, σχεδόν θεατρικό. Ένα σκηνικό που μαρτυράει το περιεχόμενο του βιβλίου στους επισκέπτες χωρίς πολλά λόγια. Εικόνες, ήχοι, αντικείμενα και κάποιοι στίχοι...
   
 • Η τρίτη παρουσίαση έγινε στη Θεσσαλονίκη στο "Πρώτο Πάτωμα". Μια παρουσίαση της οποίας τις απαγγελίες συνόδευαν με ζωντανή μουσική ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Σταύρος Κοκμένογλου από τους "Deep για Deep". Τις απαγγελίες ανέλαβαν οι Γεωργία Ανδρεάδη, Ζέτα Καρβούνη, Ιωάννα Παυλίδου και Δανάη Ρώσσιου. Την παρουσίαση άνοιξε ο φίλος ηθοποιός και καθηγητής, Δημήτρης Τσιλινίκος.
   
 • Η τέταρτη και τελευταία ως τώρα παρουσίαση έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, υπό την αιγίδα του Δήμου. Την παρουσίαση άνοιξε ο αγαπημένος στιχουργός Απόστολος Μπουλασίκης και ανέλαβαν τη συνέχεια οι Λία Ευαγγελάτου, Νίνα Ντούνη και Αναστασία Μωραΐτη.
   

Ραδιοφωνικό Spot ΒιβλίουΦωτογραφίες

Ακούστε DriverFM.gr

Driver FM

O DriverFM είναι ένα εναλλακτικό ραδιόφωνο, μεταδίδει 24 ωρες το 24ωρο Ελληνική Rock Έντεχνη και Εναλλακτική μουσική.
Λειτουργεί διαδικτυακά από το 2008 και σκοπός του είναι να ικανοποιήσει τους ποιο απαιτητικούς ακροατές, και να ενδυναμώσει την Ροκ, έντεχνη και εναλλακτική σκηνή.

Συντονιστείτε εδώ, και... Καλή Ακρόαση!

Ενεργές εκπομπές

Εκπομπή 'Ψάχνοντας τον Γιώργο'

Οι ενεργές μου εκπομπές για αυτή την περίοδο είναι
 • Η εκπομπή "Εκτός Προγράμματος", η οποία παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα, από τις 22:00 έως τις 00:00 από τη συχνότητα του DriverFM.gr
 • Η εκπομπή "Ψάχνοντας τον Γιώργο", η οποία παρουσιάζεται από τον Γιώργο Ντιμπένκο και εμένα μια φορά το μήνα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση, από τη συχνότητα του DriverFM.gr
.

Συντελεστές

Συντελεστές Όταν ξεκινάς μια νέα δουλειά, σίγουρα κάποιους θα ρωτήσεις, με κάποιους θα μιλήσεις. Θα πάρεις μια άποψη, θα ακούσεις μια συμβουλή.
Αλλά όχι μόνο αυτά. Ιδίως όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστείς γραφίστα, φωτογράφο.
Είναι πολλοί εκείνοι που βοήθησαν, και προφανώς ήταν αδύνατο να μπουν όλοι σε ένα τόσο μικρό χώρο, οπότε μπορείτε να τους βρείτε όλους εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνία Και φυσικά η επικοινωνία μας πρέπει να είναι αμφίδρομη. Όσοι λοιπόν θέλετε, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μου μέσω αυτής εδώ της φόρμας.